Friday, July 6, 2012

sweet corsage

















made by lia
further order via sms 0857 2644 4053

7 comments:

  1. dadi eling ustadz herry njepret ngenean ning xinjiang
    mirip taman bunga.. haha

    ReplyDelete
  2. @filly
    pesenan kiye

    @fajar
    asline kembang?

    ReplyDelete
  3. ga.. corsage ngene iki juga tapi akeeeh

    ReplyDelete
  4. oalah
    keren yo ustadz2 gawe dhewek?

    ReplyDelete
  5. jiaaah.. wora.. blio lagi dolan ning xinjiang ketemu muslim ning kana.. nah.. wong2 muslim xinjiang iku sing gawe..
    ustadz gur njepret =D

    ReplyDelete

visitor

free counters