Saturday, June 30, 2012

keki

20 comments:

  1. keki kuwi warna seragam tonti q hahaha

    ReplyDelete
  2. i should've not sent that SMS
    *sigh

    ReplyDelete
  3. iya dadi keki gara2 SMSe kadaluarsa
    seharusnya SMS gitu tuh kemareeen
    jadinya keki sendiri dyeeeh
    *tutupan, isin

    ReplyDelete
  4. owalaaaaah.. telat jebul.. hihihi
    yo gapopo lah..

    dilalekke ae.. haha

    ReplyDelete
  5. ngene2 paling kenceng suarane nek kon mimpin
    =))

    ReplyDelete
  6. mimpin pula??

    eh nganggo rok dhawa??
    emange ga angel ya?
    opo clana?

    ReplyDelete
  7. gur pas latian le mimpin.. hehe
    ga entuk dadi komandan cz cah aksel.. haha

    rok dawa.. hihihi
    lumayan angel si kan kudu rata2 air.. =D

    ReplyDelete
  8. roke amba?
    kan nek rok cah SMA dawa cupet mbok?
    dudu sing megar2?

    ReplyDelete
  9. cah aksel emange ngopo?
    ndak keenomen ya?
    koyok ga sopan mrentah2?
    hihi

    ReplyDelete
  10. huum..
    iyo cupet si.. makane lipetane sing kudu diakali.. haha
    dudu sing megar kaya cah sd..
    tapi saiki smaq wis koyo cah sd ngunu kae lipetane.. dadi ga ngepres
    kereen.. hihihi

    ReplyDelete
  11. wekeke.. kan tetep podho umure ro kanca2ne..
    ming 2 tahun ning sma iku kan ga isa nglatih adhi2ne.. padahal nek posisi komandan kudu stand by
    meneruskan ilmune ning ngisor2e.. haha

    ReplyDelete
  12. owh ngunu

    iyo saiki rok SMA amba
    dadi ora ketat
    mbiyen aku dobel2 njerone ben ga ngecap
    males banget ya mbiyen
    kudu dilebokke sisan
    nek siki ora yo
    nek jilbaban entuk nduwurane baju kurung

    ReplyDelete
  13. qeqeqe
    teteh juga kalo udh ngobrol ama vera/ anty, aku roaming :D

    ReplyDelete

visitor

free counters