Skip to main content

multiply



There's a rumor, multiply will close its blog, so i think it's time to move my blogging activity in here, my blogspot. No matter in here is different than in multiply, which is i can receive hundred comments, hehe, because multiply actually is social networking, concern in its blogging. There are many memories in multiply, i get new, awesome, humble friend in there, so lovely.

Comments

  1. I think that is just rumour. I underline the new Ceo's statement: "I believe that social and commerce can more than co-exist; the social features of our site are what make the commerce so powerful."
    Imho, the CEO believe that the social feature is powerful, and so he'll not remove that from MP.


    FYI: Using this blogging platform, you can make it for example: kreasikiki.com just like mine here: http://www.donasidakwah.com/

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. around 85 to 95. My domain cost Rp. 95.000 in rumahweb.com.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

how to make hanbok

finally, jadi juga bikin hanbok, setelah sebelumnya bingung, kalo dah jadi mau buat apa??? karena sebentar lagi bakal ada momen spesial, jadi gapapa kali yah dipake buat momen itu, hahay. karena saya masi belajar menjahit, jadi pake kain yang murah, yaitu AERO yang biasanya dipake buat furing. kain ini tipis dan panas sebenernya


warnanya tosca dan pink, tadinya mau ungu, tapi karena udah unya dress warna ungu dan pink

maka saya memilih toska

hanbok terdiri dari two pieces, bagian atas yang disebut jeogori, dan bawah yang disebut chima. jeogorinya pake warna pink. chimanya pake warna tosca, sedangkan buat bagian chima yang ketutup, pake warna putih yang aku ambil dari jilbab lamaku, hueheh

soalnya kalo bagian atas chima yang ketutup tetep pake aero, nantinya bakal panas dipake, dan ga nyaman
chima (bagian roknya) pake kain aero 2 meter, lebar 115. aku potong lebarnya 7 cm, sisanya full buat rok
bagian atas chima, pake jilbab putih lamaku,
lengan pake aero pink
jeogori juga pake pink
bagian dep…