Thursday, February 23, 2012

asibayi today

 ready to pick up, deliver to all costumer from sabang to merauke ;)


 inside the shop


 lil bit messy >_<


 anyone know what are they? ;)


 in front of the shop, it's a house 


additonal package

6 comments:

  1. opo kuwi i'? aku ora reti.. =D

    nggo ngopo yo.. hihi

    ReplyDelete
  2. kereeeen..

    ujarku pas cerita ganu kae sing jemput kue motoran. jebul wis nganggo trek

    ReplyDelete
  3. wis ora muat
    iya ganu motoran
    sejak bertambah packingan per harinya
    diangkut pake truk
    blm lama si
    sejak sebulan yang lalu kayaknya

    ReplyDelete

visitor

free counters