Sunday, April 10, 2011

find me



hehe

21 comments:

  1. sing mburi ijo-ijo..

    --oh...uwit ding--

    ReplyDelete
  2. ikutan tebak hee,
    yg posisinya paling waouwww..

    ReplyDelete
  3. @uwi
    betuuuuuullll
    yg plg 4L4y :p

    @pakgambar
    pwt ya unsoed

    ReplyDelete
  4. lha izya universitas di Purwokerto, nek semarang mbok UNPAD

    ReplyDelete
  5. @gemma
    hihi

    @pakgambar
    hayaaaaaaaah

    ReplyDelete
  6. Ki, urung ngerti ya? Wis suwe toli diganti dadi Unjedir!

    ReplyDelete
  7. Iki ya bener pisan, genah sing nang Bandung jenenge Undip alias Universitas di Jalan Dipati Ukur.

    ReplyDelete
  8. Genah nyonge almunus, tur nek mangan pitik sing diinCER enDAS koh, lha kon kepriwe arep ora CERDAS? :-D

    ReplyDelete
  9. Kiye jan, kesatria temenan! Ana wong salah gelem ngaku!

    Acung jempol!

    ReplyDelete

visitor

free counters